Massage bij trauma

Soms loopt een zwangerschap of bevalling niet zoals gewenst en kan het zelfs een traumatische ervaring zijn. Er gebeurt iets onverwachts, iets wat op dat moment voor jou niet te grijpen en volgen is. Het laten groeien en op de wereld zetten van een kindje is intens. Het kan lange tijd duren om te herstellen na een (traumatische) ervaring. Lichaamswerk kan hierbij helpen en ondersteunen.

Leonie WInkel - HypnoBirthing-Noord-Nederland 1

Herstel na een trauma

Het kan lange tijd duren om te herstellen na een (traumatische) ervaring. LLichaamswerk kan hierbij helpen en ondersteunen. Laura begeleidt je er graag in je lichaam weer op een fijne manier te voelen, het verdriet te mogen voelen, je veilige plek in je lichaam te vinden en te reguleren wat er is gebeurd. Omdat zwangerschap en bevallen voor een groot deel een fysiek proces is, kan het helpen hier ook vanuit een fysieke benadering aan te werken. Trauma slaat zich vaak op in het lichaam. Daardoor kan het behandelen van het lichaam ook erg helpend zijn in de verwerking.

Massage bij trauma

Voor onze zwangerschapsmassages kun je terecht bij Laura. Zij is sinds een aantal jaren massagetherapeut, gespecialiseerd in zwangerschaps- en post partum massages en massage bij trauma. Voor de zwangerschapsmassages maken we gebruik van een fijne warme ruimte in het centrum van de stad Groningen. Een massage bij jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving kan ook.

Interesse? Neem contact met me op

Massage bij trauma

De sessies zullen ongeveer anderhalf uur duren, waarvan één uur massage met vooraf een korte intake. Na de massage heb je voldoende tijd om rustig bij te komen, de tijd te nemen en na te voelen. Je bent welkom om langs te komen in de praktijk in het centrum van Groningen, maar Laura kan ook bij je thuis langskomen als dat voor jou comfortabeler is.

Tarieven

  • Traumamassage behandeling bestaande uit intake, massage van een uur en nazit: € 72,00
  • Reeks van drie massagebehandelingen: € 200,00
  • Voor de behandelingen aan huis wordt een meerprijs van € 10,00 per behandeling gerekend.
  • Prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten (19 ct/km)
Een massage boeken? Neem contact me op

Dit vind je vast ook interessant:

Postpartum massage
Draagconsult