Postpartum massage

Je hebt net geboorte gegeven aan je kindje. Van harte gefeliciteerd! Wat een werk heb jij verzet. In deze fase gebeurt er zowel fysiek als ook mentaal en emotioneel zo veel! Misschien nog wel meer dan tijdens je zwangerschap. Je leven staat op zijn kop, zeker in de eerste weken. De hormonen gieren door je lijf, er is ontzettend veel liefde, vermoeidheid en wellicht veel te verwerken na de geboorte. Alles mag er zijn. En er mag aandacht voor JOU zijn. Postpartum massage is hier bij uitstek helpend bij.

Leonie WInkel - HypnoBirthing-Noord-Nederland 1

Vergeet jezelf niet

Jouw lijf doet heel hard haar best weer terug te veren na de zwangerschap en is tegelijkertijd bezig te kindje te voeden, verzorgen en liefkozen. In je brein heeft er ook een aardsverschuiving plaatsgevonden. Zorgen over voeden, slapen en huilen vullen je dagelijkse gedachten. Je bent moe en voldaan tegelijk en stelt jezelf helemaal in dienst van je baby. Juist in deze fase is het belangrijk jezelf niet te vergeten.

Thuiskomen in je verander(en)de lijf

Je houdt het misschien lang vol, maar uiteindelijk is het zo dat je pas voor een ander kunt zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt. Als het goed gaat met jou, gaat het ook goed met je kindje. Weer thuiskomen in je verander(en)de lijf gaat je helpen alles op zijn plek te krijgen. Massage is hier bij uitstek helpend bij. Fijne aanraking helpt bij je fysieke herstel en maakt dat je naast alle ongemakken die je waarschijnlijk in de eerste weken ervaart ook ervaart dat je lijf prettig aan kan voelen. Zachtheid en warmte en aandacht voor jou is wat ik jou zo gun en ik hoop jij jezelf ook.

Heb je vragen? Stuur me een appje

Massagetherapeut Laura

Voor onze postpartum massages kun je terecht bij Laura. Zij is sinds een aantal jaren massagetherapeut, gespecialiseerd in zwangerschaps- en postpartum massages en massage bij trauma. Voor de zwangerschapsmassages maken we gebruik van een fijne warme ruimte in het centrum van de stad Groningen. Een massage bij jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving kan ook.

Postpartum massage

De sessies zullen ongeveer anderhalf uur duren, waarvan één uur massage met vooraf een korte intake. Na de massage heb je voldoende tijd om rustig bij te komen, de tijd te nemen en na te voelen. Je bent welkom om langs te komen in de praktijk in het centrum van Groningen, maar Laura kan ook bij je thuis langskomen als dat voor jou comfortabeler is.

Tarieven

  • Postpartum massage behandeling bestaande uit intake, massage van een uur en nazit: € 72,00
  • Reeks van drie massagebehandelingen: € 200,00
  • Voor de behandelingen aan huis wordt een meerprijs van € 10,00 per behandeling gerekend.
  • Prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten (19 ct/km)
Een massage boeken? Neem contact me op

Dit vind je vast ook interessant:

Cursus babymassage
Draagconsult