Ik ben Leonie

Geboortecoach

Zwanger in Groningen

“Aanstaande en jonge ouders begeleiden naar een ontspannen start. Vanuit vertrouwen op je natuur. Bewust, liefdevol en autonoom. Dat is mijn missie.”

Ik ben Leonie. Jouw coach voor een bewuste, gezonde en ontspannen zwangerschap, bevalling en babytijd.

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan als

  • fysiotherapeut
  • docent Hypnobirthing
  • mindfulness docent
  • baby- en kindermassage docent
  • docent ergonomisch dragen
  • docent hechting bij zorginstanties

én mijn eigen ervaring als moeder, deel ik graag met jou.

Pas als je keuzes maakt die écht bij jullie passen, die je bewust hebt gemaakt met aandacht, liefde en autonomie als uitgangspunt, kun je optimaal genieten van je zwangerschap en het ouderschap. Ik help je graag het beste uit deze mooie levensfase te halen.

Meer weten

Samen met Gijs en onze twee jongens Finn (2012) en Brent (2014) woon ik in mijn lievelingsstad Groningen. Vanuit daar run ik met veel plezier mijn praktijk. Naast mijn werk houd ik erg van reizen. Andere culturen, smaken, geuren en geluiden vind ik heerlijk om in me op te nemen. In mijn vrije tijd ga ik graag de stad in of naar het bos met onze jongens. Ik heb een grote familie en lieve vrienden, waar ik ook graag tijd mee doorbreng. Alles wat ik doe probeer ik met aandacht te doen. Dat lukt heus niet altijd met een jong gezin, maar dat is wel mijn uitgangspunt. Niet alleen privé, maar ook in mijn werk.

Dit doe ik

HypnoBirthing, Mindfulness, Spinning Babies, ZwangerFit en bekkenfysiotherapie komen allemaal samen in dit unieke en complete pakket.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

Leer dragen met de draagdoek en zorg hiermee voor een relaxte en gezonde babytijd voor je baby’tje én jezelf.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

Een bewust relax-momentje voor jou en je baby om écht te connecten met elkaar en tegelijkertijd te werken aan een jullie hechtingsrelatie en jullie gezondheid.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

Ben je zwanger en ligt jouw kindje in stuit of overdwars? Ik help je graag om op een zachte, babyvriendelijke én de meest effectieve manier je kindje te laten draaien.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

Leer hoe je je kindje kunt helpen ont- prikkelen na een drukke dag op school, BSO en zwemles.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

In- company scholingen en gastlessen over Hechting in de kraamtijd, Hechting in de Kinderopvang en HypnoBirthing in de verloskunde. Geaccrediteerd door de KNOV en KCKZ.

KLIK HIER VOOR MEER INFO
Maak een afspraak!
0
Zwangerschappen
0
Draagconsulten
0
Massages
0
Zorginstellingen