Incompany training voor professionals

Incompany scholing geaccrediteerd door KNOV en KCKZ.

Sinds januari 2016 run ik met veel plezier mijn praktijk in complementaire geboortezorg. In 2009 ben ik begonnen als fysiotherapeut voor zwangerschapsgerelateerde. Na verloop van tijd merkte ik op dat niet alleen de fysieke conditie, maar zeker ook de mindset van de zwangere vrouwen van invloed was op het verloop van de bevalling. Ik besloot me hier meer in te verdiepen. Na verschillende opleidingen te hebben gevolgd en toegepast in de praktijk, heb ik nu meer dan 300 stellen begeleid tijdens hun zwangerschap. Ik heb de best werkende aspecten van deze verschillende methoden gebundeld tot mijn unieke concept: De Complete Zwangerschapscursus.

Incompany training & gastlessen

Inmiddels weten ook zorgprofessionals als verloskundigen en kraamverzorgenden mij te vinden om zich door mij te laten scholen op het gebied van fysiologisch begeleiden tijdens de zwangerschap en bevalling en hechting tussen ouder en kind.
Vanuit mijn opgedane kennis en ervaring bied ik de volgende incompany (geaccrediteerde) scholingen/ gastlessen aan:

  • Hechting in de kraamtijd (KCKZ geaccrediteerd)
  • Hechting in de Kinderopvang
  • Ergonomisch dragen in de Kinderopvang
  • Online voorlichting op de bevalling voor zwangeren in jouw praktijk (verloskundigen) dmv mijn uitgebreide online zwangerschapscursus (neem contact op voor de mogelijkheden en pakketten)
  • Eendaagse zwangerschapscursus voor de cliënten in jouw verloskundigenpraktijk

Met deze organisaties heb ik al prettig samengewerkt

Leonie WInkel - HypnoBirthing-Noord-Nederland 1

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw zorginstelling of organisatie? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Contact opnemen