Ik ben Leonie

Geboortecoach

Dit ben ik

Ik ben Leonie. Samen met Gijs en onze twee zoons Finn en Brent woon ik in mijn lievelingsstad Groningen.

Van daar uit run ik  sinds januari 2016 met veel plezier mijn praktijk voor complementaire geboortezorg. Mijn eigen praktijkruimte bevindt zich onder de Noorder Watertoren, middenin het Noorderplantsoen. Ik begeleid aanstaande en jonge ouders en hun baby naar een gezonde en ontspannen start. Dat doe ik door het geven van zwangerschapscursussen en coaching, mijn werk als doula en het verzorgen van scholingen op het gebied van hechting, zoals Mindful Parenting, babymassage en draagconsulten. Autonomie, vertrouwen, gezondheid, ontspanning en plezier staan daarbij centraal.

Naast mijn werk houd ik erg van sporten en reizen. Sporten op reis is voor mij de ultieme combinatie. Vorige zomer heb ik leren golfsurfen en windsurfen en dat vind ik beiden superleuk om te doen. In mijn vrije tijd vind je me veel langs het voetbalveld om te kijken naar onze fanatiek voetballende jongens. Ik heb een grote familie en lieve vrienden, waar ik ook graag tijd mee doorbreng.  Alles wat ik doe probeer ik met aandacht te doen. Dat lukt heus niet altijd met een jong gezin en een eigen praktijk, maar dat is wel mijn uitgangspunt. Niet alleen privé, maar ook in mijn werk.

zwangerschapscursus-Groningen

Geboortecoach

Sinds januari 2016 run ik met veel plezier mijn praktijk in complementaire geboortezorg. Begonnen als fysiotherapeut voor zwangerschapsgerelateerde klachten in 2009, merkte ik na verloop van tijd op dat niet alleen de fysieke conditie, maar zeker ook de mindset van de zwangere vrouwen die ik begeleidde van invloed was op het verloop van de bevalling. Ik besloot me hier meer in te verdiepen. Na verschillende opleidingen te hebben gevolgd en toegepast in de praktijk, ik heb inmiddels meer dan 1000 stellen mogen begeleiden tijdens hun zwangerschap, heb ik de best werkende aspecten van deze verschillende methoden gebundeld tot mijn unieke concept: De Complete Zwangerschapscursus. Voor het ontwikkelen van mijn cursus heb ik ook andere experts ingeschakeld zoals verloskundigen, psychologe, orthomoleculair therapeut, hormooncoach, natuurvoedingsdeskundige en lactatiekundige.

Ik weet zeker dat elke vrouw het in zich heeft om op haar eigen manier haar kindje te baren en daarna te verzorgen. Welke manier het beste bij jou past en hoe je jezelf daarin het beste kunt (laten) ondersteunen, dat help ik je graag ontdekken. Ik deel mijn kennis en ervaring, maar help je vooral ook de kennis en kracht die jij al in je hebt aan te boren.

Inmiddels weten ook zorgprofessionals als verloskundigen en kraamverzorgenden mij te vinden om zich door mij te laten scholen op het gebied van fysiologisch begeleiden tijdens de zwangerschap en bevalling en hechting tussen ouder en kind.

Maak een afspraak!