Ik ben Leonie

Geboortecoach

Dit ben ik

“Aanstaande en jonge ouders en hun baby begeleiden naar een ontspannen start. Vanuit vertrouwen. Bewust, liefdevol en autonoom. Dat is mijn missie als geboortecoach.”

Ik ben Leonie. Jouw coach voor een bewuste, gezonde en ontspannen zwangerschap, bevalling en babytijd.

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan als

én mijn eigen ervaring als moeder, deel ik graag met jou.
Pas als je keuzes maakt die écht bij jullie passen, die je bewust hebt gemaakt met aandacht, gezondheid, liefde en autonomie als uitgangspunten, kun je optimaal genieten van je zwangerschap, de geboorte van je baby en het ouderschap. Ik help je graag het beste uit deze mooie levensfase te halen.

Geboortecoach

Sinds januari 2016 run ik met veel plezier mijn praktijk in complementaire geboortezorg. Begonnen als fysiotherapeut voor zwangerschapsgerelateerde klachten in 2009, merkte ik na verloop van tijd op dat niet alleen de fysieke conditie, maar zeker ook de mindset van de zwangere vrouwen die ik begeleide van invloed was op het verloop van de bevalling. Ik besloot me hier meer in te verdiepen. Na verschillende opleidingen te hebben gevolgd en toegepast in de praktijk, ik heb inmiddels meer dan 1000 stellen mogen begeleiden tijdens hun zwangerschap, heb ik de best werkende aspecten van deze verschillende methoden gebundeld tot mijn unieke concept: De Complete Zwangerschapscursus. Voor het ontwikkelen van mijn cursus heb ik ook andere experts ingeschakeld zoals verloskundigen, psychologe, orthomoleculair therapeut, hormooncoach, natuurvoedingsdeskundige en lactatiekundige.

Inmiddels weten ook zorgprofessionals als verloskundigen en kraamverzorgenden mij te vinden om zich door mij te laten scholen op het gebied van fysiologisch begeleiden tijdens de zwangerschap en bevalling en hechting tussen ouder en kind.

Samen met Gijs en onze twee jongens Finn (2012) en Brent (2014) woon ik in mijn lievelingsstad Groningen. Vanuit daar run ik met veel plezier mijn praktijk. Naast mijn werk houd ik erg van reizen. Andere culturen, smaken, geuren en geluiden vind ik heerlijk om in me op te nemen. In mijn vrije tijd ga ik graag de stad in of naar het bos met mijn mannen. Ik heb een grote familie en lieve vrienden, waar ik ook graag tijd mee doorbreng. Alles wat ik doe probeer ik met aandacht te doen. Dat lukt heus niet altijd met een jong gezin, maar dat is wel mijn uitgangspunt. Niet alleen privé, maar ook in mijn werk.

Maak een afspraak!