Mirjam van Dijk-Boersma

“Na mijn eerste bevalling, welke geen makkelijke was, heb ik bij mijn tweede én derde zwangerschap een cursus bij Leonie gevolgd. Na die eerste ervaring had ik het echt weer nodig om vertrouwen in mijn lijf te krijgen en ging het er bij mij niet in dat een bevalling ook een positieve ervaring kon zijn. Ik heb me vol toewijding gestort op alle adviezen, informatie en oefeningen uit de cursus. Met een prachtige, vlotte en zachte thuisbevalling tot gevolg bij zowel mijn tweede als derde kindje!

Ik weet zeker dat dit ertoe heeft bijgedragen dat onze start ook veel relaxter was. Vol vertrouwen en luisterend naar mijn gevoel en intuïtie. Ik gun elk stel de kennis, informatie en tips die Leonie geeft in haar cursus. Dit zijn waardevolle handvaten die echt het verschil kunnen maken en die je niet leert van het internet of je verloskundige.

Leonie geeft de cursus vol passie en toewijding. Ze heeft veel kennis en weet dit op een fijne manier over te brengen. De fijne cursusruimte en hapjes en drankjes maakten dat de lessen echt een moment van bewust en ontspannen moment was om me voor te bereiden op de komst van dit kindje. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze cursus heb gevolgd en zou hem iedereen aanraden!”

Mirjam van Dijk- Boersma

zwangerschapscursus Groningen

“De bevalling van onze zoon 6 jaar geleden ging moeizaam, alles leek tegen te zitten en gevoelsmatig liet mijn lichaam mij in de steek. Om de laatste weken van deze tweede zwangerschap en vooral bevalling vol vertrouwen tegemoet te zien, kon ik wel wat hulp gebruiken. Mijn man en ik kozen voor een privé cursus bij Leonie. Deze cursus bleek heel goed bij ons te passen! Met name de persoonlijke en praktische benadering waren heel prettig. Niks ‘zweverig’ maar professioneel, leerzaam, concreet en leuk. Ik heb veel inzichten gekregen over mindset, pijnbeleving en regie nemen en houden. Vanwege corona hebben wij niet de gehele cursus op locatie kunnen doen maar ook de online versie was heel fijn. De affirmaties, ontspannings- en ademhalingsoefeningen hebben mij erg geholpen; zowel in de aanloop als bij de bevalling zelf. Deze verliep super vlot, soepel, ontspannen en was een heel mooie en ook helende ervaring!”

Hannah en Joram van Heijst

verloskundige praktijk wolkom

“Leonie vertaalt in haar cursus ontzettend mooi en krachtig de boodschap die wij ook graag willen uitdragen binnen onze praktijk. Haar cursus is een prachtig product en leert jou als zwangere precies datgene dat wij jou zo gunnen: Vertrouwen in je eigen kunnen, kennis over geboorte en (het belang van) ontspanning. Op naar een mooie samenwerking in 2021!”

Verloskundigenpraktijk Wolkom

zwangerschapscursus Groningen

“Om ons voor te bereiden op de bevalling van Lúc hebben wij de zwangerschapscursus van Leonie gevolgd. In vier ontspannen en gezellige zondagochtenden, met andere stellen, werden we door Leonie meegenomen door de verschillende fases van de bevalling. Een fijne afwisseling van theorie, beeldmateriaal en oefeningen met veel ruimte voor vragen van iedereen en mooie voorbeelden uit de praktijk (en lekkere hapjes bij de koffie/thee). Ik heb tijdens de bevalling veel gehad aan de ademhalingstechnieken en vond de ontspanningsoefeningen met de doeken (Rebozo) tijdens de zwangerschap heerlijk! Al weet je bij een eerste keer niet precies wat je kunt verwachten, voelde ik me goed voorbereid en vooral ook samen voorbereid op de bevalling. Leonie betrekt de partners op een leuke manier actief bij de cursus. Buiten leerzame live bijeenkomst vond ik de digitale bestanden (audio, video en tekst) die we toegestuurd kregen erg handig, om de oefeningen thuis te kunnen doen en alles terug te kunnen lezen/horen/zien. Bedankt Leonie, voor de complete cursus!

Marleen en Arnaud, ouders van Lúc.

zwangerschapscursus Groningen

“Al heel wat ouders van onze ‘pareltjes’ hebben een fijne voorbereiding gehad op de geboorte van hun kindje dankzij een cursus van Leonie. Absoluut een aanrader!”

Verloskundigen de Parel, Assen