Ligt jouw kindje in stuit of overdwars? Ik kan jouw baby helpen naar de optimale geboortepositie te draaien, waardoor je meer kans hebt op een vlotte en soepele bevalling. 

Stuitconsult

De combinatie van Moxa- therapie en Spinning Babies is bewezen effectief en bovendien pijnloos en zacht voor zowel jou als je baby. Meerdere onderzoeken hebben uitgewezen dat Moxa- therapie de kans op draaien naar hoofdligging verdubbelt. Bovendien vergroot het de kans van slagen van een versie in het ziekenhuis.

Moxa-therapie 

Moxa-therapie is een behandeling waarbij wordt gewerkt met verwarmde moxa-sticks, gemaakt van bijvoetkruit. Door deze sticks bij een bepaald punt op de voet te houden , komt er ruimte in de baarmoeder en wordt je baby uitgenodigd te gaan draaien.

Spinning Babies 

Spinning Babies is een methode die is ontwikkeld door gynaecologen, chiropractors, orthopeden, verloskundigen en fysiotherapeuten in de Verenigde Staten. Door verschillende oefeningen en veranderingen in leefstijl, ontstaat er meer ruimte en symmetrie in jouw bekken en baarmoeder. Dit vergroot de kans dat jouw baby in de optimale geboortepositie komt te liggen. Wanneer jouw baby in de optimale geboortepositie ligt, verloopt de bevalling soepeler en vlotter. 

Boek een stuitconsult

Boek een stuitconsult

Ligt jouw kindje in stuit of overdwars? Ik kan jouw baby helpen te proberen naar de optimale geboortepositie te draaien. Hierdoor heb je meer kans op een vlotte en soepele bevalling.

Een stuitconsult kun je boeken op:

  • woensdag- en donderdagochtenden (tussen 09.00 en 11.30 uur)
  • donderdagmiddagen (tussen 12.00 uur en 14.30 uur)
  • ‘s Avonds is in overleg ook mogelijk
Boek een stuitconsult

Tarief stuitconsult

Voor een consult in Groningen, Assen, Drachten of net daarbuiten ( max. half uur rij afstand), vraag ik een vergoeding voor de moxasticks. Dit is €10,00. Omdat deze behandeling een kans van slagen heeft van 50%, hanteer ik een no cure no pay policy voor deze dienst. Lukt het jouw baby niet om te draaien in de periode na het stuitconsult, dan krijg jij de kosten voor het consult €89 euro terug. 

Prijs is exclusief eventuele reiskosten (19 cent/km)