Ligt jouw kindje in stuit of overdwars? Ik kan jouw baby helpen naar de optimale geboortepositie te draaien, waardoor je meer kans hebt op een vlotte en soepele bevalling. 

Stuitconsult

De combinatie van Moxa- therapie en Spinning Babies is bewezen effectief en bovendien pijnloos en zacht voor zowel jou als je baby. Meerdere onderzoeken hebben uitgewezen dat Moxa- therapie de kans op draaien naar hoofdligging vergroot. Bovendien vergroot het de kans van slagen van een versie in het ziekenhuis.

Moxa-therapie 

Moxa-therapie is een behandeling waarbij wordt gewerkt met verwarmde moxa-sticks, gemaakt van bijvoetkruit. Door deze sticks bij een bepaald punt op de voet te houden , komt er ruimte in de baarmoeder en wordt je baby uitgenodigd te gaan draaien.

Spinning Babies 

Spinning Babies is een methode die is ontwikkeld door gynaecologen, chiropractors, orthopeden, verloskundigen en fysiotherapeuten in de Verenigde Staten. Door verschillende oefeningen en veranderingen in leefstijl, ontstaat er meer ruimte en symmetrie in jouw bekken en baarmoeder. Dit vergroot de kans dat jouw baby in de optimale geboortepositie komt te liggen. Wanneer jouw baby in de optimale geboortepositie ligt, verloopt de bevalling soepeler en vlotter. 

Boek een stuitconsult

Boek een stuitconsult

Ligt jouw kindje in stuit of overdwars? Ik kan jouw baby helpen te proberen naar de optimale geboortepositie te draaien. Hierdoor heb je meer kans op een vlotte en soepele bevalling.

Voor een stuitconsult probeer ik altijd zo snel mogelijk tijd vrij te maken, om jouw baby zo veel mogelijk tijd te geven naar de optimale geboortepositie te gaan draaien. Afspraak is in overleg op basis van beschikbaarheid, maar kan over het algemeen altijd binnen een week ingepland worden.

Boek een stuitconsult

Tarief stuitconsult

De prijs voor een stuitconsult is €89,00. Dit is voor een stuitconsult van ongeveer anderhalf uur en naslagwerk, zodat je de oefeningen daarna zelfstandig thuis kunt doen. Daarnaast vraag ik een vergoeding van €10,00 voor de moxastick. Let op: De kans van slagen bij een stuitconsult is ongeveer 50%. 

Prijs is exclusief eventuele reiskosten (19 cent/km).