Heb jij plotseling een medische indicatie gekregen, waardoor je eigen verloskundige niet meer bij jouw bevalling kan zijn?

Wil je graag een vertrouwd gezicht bij je bevalling en zoek je daarom een doula?

Merk je dat je behoefte hebt aan extra steun tijdens je bevalling door iemand die jouw fysieke en mentale welbevinden als eerste en enige prioriteit heeft?

Leonie WInkel - HypnoBirthing-Noord-Nederland 1

Last minute doula begeleiding

Mijn last minute doula begeleiding is voor iedereen die op een later moment in de zwangerschap behoefte krijgt aan extra steun tijdens haar bevalling. Bijvoorbeeld omdat je een medische indicatie hebt gekregen waardoor je eigen verloskundige jouw bevalling niet kan begeleiden, omdat je partner (deels) wegvalt, omdat je merkt dat je toch wel heel erg tegen de bevalling op ziet en extra steun kunt gebruiken of gewoon omdat je er alles aan wilt doen deze bevalling tot een bijzondere ervaring te maken waar je met een goed gevoel op terug kijkt.

Wat kun je van deze vorm van doula begeleiding verwachten?

Tijdens de intake maken we uitgebreid kennis met elkaar, zodat jij/ jullie weet/weten wat je van mij kunt verwachten en ik goed weet wat je wensen en behoeften zijn, wat jou kan helpen tijdens de bevalling en wat juist niet.

Tijdens de bevalling ben ik er van begin tot einde voor je. Ik geef je vertrouwen, steun en zachtheid. Ik help je door de weeën heen ademen en bewegen. Ik masseer, geef tegendruk, pas acupressuur toe voor ontspanning en pijndemping, zorg voor eten en drinken en het maken van foto’s, spreek je bemoedigend toe en zorg voor een prettige sfeer. Ik ondersteun jouw partner in het bijstaan van jou. Ik ga pas weg als de bevalling en het gouden uur goed en wel achter de rug zijn en ik jullie met een goed gevoel samen kan achterlaten.

In de kraamtijd kom ik langs op de bevalling na te bespreken. Ik luister naar hoe jij de bevalling en de eerste tijd met je kindje hebt ervaren. We ronden samen ons contact af.

Dit mag je van mij als jouw doula verwachten

  • Uitgebreide Kennismaking
  • Continue steun tijdens de gehele bevalling, ongeacht de duur
  • Nagesprek
Plan een kennismakingsgesprek
Heb je vragen? Stuur me een appje

Prijs

€ 750,00

(de prijs is exclusief reiskosten en inclusief BTW)

Wil jij mij als doula?

Ben je geïnteresseerd in mijn begeleiding als jouw doula, neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking om te kijken of we een klik hebben en jij het ziet zitten om mij naast je te hebben tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Mijn werkgebied is alles binnen een straal van 30 minuten reizen vanaf de stad Groningen.

Dit vind je vast ook interessant:

Bekijk de data van de zwangerschap groepscursus
Prive cursussen, lessen en consulten