Zwangerschapsmassage in Groningen

Extra aandacht voor je lijf, je zwangerschap en jezelf. Hoe voelt je lichaam nu eigenlijk aan? Tijdens al deze veranderingen? Voel je je thuis in je zwangere lijf? Meer uit je hoofd, in je lijf zakken is juist nu erg helpend. Het helpt je in je zwangerschap, maar ook straks tijdens de bevalling en daarna in het moederschap.

zwangerschapsmassage Groningen

Je wilt graag genieten van deze bijzondere tijd. Want hoe cool waartoe jouw lichaam in staat is?! Maar ja, het leven gaat ook gewoon door. De hele dag stilstaan bij je zwangerschap is gewoon vaak niet de praktijk. Hier bewust momenten voor inplannen kan fijn zijn. Uit je hoofd, in je lijf zakken: Het helpt je in je zwangerschap, maar ook straks tijdens de bevalling en daarna in het moederschap. (weer) Leren luisteren naar wat je lichaam je vertelt: Wat heeft ze nodig? Hoe reageert je lijf op bepaalde situaties? Als je daar naar kunt luisteren (én handelen!) komt dat de bevalling ten goede en leer je beter aanvoelen wat in het moederschap werkt voor jou.

Tijdens je zwangerschap kun je van alles tegenkomen, zowel in je lijf als mentaal en emotioneel. Denk bijvoorbeeld aan onrustige benen, bekkenpijn, hoofdpijn of pijn in je onderrug of schouders. Maar ook zorgen over de bevalling of de toekomst. Je lichaam en geest zijn hard aan het werk alle veranderingen die de zwangerschap met zich meebrengt in goede banen te leiden. Geen wonder dus dat je sneller moe bent en meer rust nodig hebt.

Tijdens een zwangerschapsmassage in Groningen mag je hier echt even bij stilstaan. En daarnaast heeft een zwangerschapsmassage in Groningen nog een heleboel voordelen:

De positieve effecten een zwangerschapsmassage

  • ondersteunt de aan- en afvoer van voedings- en afvalstoffen bij jou én je baby
  • stimuleert de doorbloeding
  • meer oxytocine- aanmaak. Nu én tijdens je bevalling ( oxytocine is hét bevallingshormoon)
  • Verlaging van je stresssysteem
  • Minder stress voor je baby
  • Meer kans op een vlotte bevalling
Heb je vragen? Stuur me een appje
Leonie WInkel - HypnoBirthing-Noord-Nederland 1

Zwangerschaps-
massage

Voor onze zwangerschapsmassage in Groningen kun je terecht bij Laura. Zij is sinds een aantal jaren massagetherapeut, gespecialiseerd in zwangerschaps- en post partum massages. Voor de zwangerschapsmassage maken we gebruik van een fijne warme ruimte in het centrum van de stad Groningen. Een zwangerschapsmassage bij jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving kan ook.

Tarieven

  • Zwangerschapsmassage behandeling bestaande uit intake, massage van een uur en nazit: € 72,00
  • Reeks van drie massagebehandelingen: € 200,00
  • Voor de behandelingen aan huis wordt een meerprijs van € 10,00 per behandeling gerekend.
  • Prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten (19 ct/km)
Een massage boeken? Neem contact me op

Dit vind je vast ook interessant:

Bekijk de data van de zwangerschap groepscursus
Prive cursussen, lessen en consulten