Zwangerschapsmassage in Groningen

Extra aandacht voor je lijf, je zwangerschap en jezelf. Hoe voelt je lichaam nu eigenlijk aan? Tijdens al deze veranderingen? Voel je je thuis in je zwangere lijf? Meer uit je hoofd, in je lijf zakken is juist nu erg fijn. Het helpt je in je zwangerschap, maar ook straks tijdens de bevalling en daarna in het moederschap.

zwangerschapsmassage groningen

Je wilt graag genieten van je zwangerschap. Want hoe bijzonder waartoe jouw lichaam in staat is?! Maar ja, het leven gaat ook gewoon door. De hele dag stilstaan bij je zwangerschap is gewoon vaak niet de praktijk. Hier bewust momenten voor inplannen kan fijn zijn. Uit je hoofd, in je lijf zakken: Het helpt je in je zwangerschap, maar ook straks tijdens de bevalling en daarna in het moederschap. (weer) Leren luisteren naar wat je lichaam je vertelt: Wat heeft ze nodig? Hoe reageert je lijf op bepaalde situaties? Als je daar naar kunt luisteren (én handelen!) komt dat de bevalling ten goede en leer je beter aanvoelen wat in het moederschap werkt voor jou.

Tijdens je zwangerschap kun je van alles tegenkomen, zowel in je lijf als mentaal en emotioneel. Denk bijvoorbeeld aan onrustige benen, bekkenpijn, hoofdpijn of pijn in je onderrug of schouders. Maar ook zorgen over de bevalling of de toekomst. Je lichaam en geest zijn hard aan het werk alle veranderingen die de zwangerschap met zich meebrengt in goede banen te leiden. Geen wonder dus dat je sneller moe bent en meer rust nodig hebt.

Tijdens een zwangerschapsmassage in Groningen mag je hier echt even bij stilstaan. En daarnaast heeft een zwangerschapsmassage nog een heleboel voordelen:

De positieve effecten een zwangerschapsmassage

  • ondersteunt de aan- en afvoer van voedings- en afvalstoffen bij jou en je baby
  • stimuleert de doorbloeding
  • Meer ruimte en symmetrie in je bekken en banden en daardoor meer ruimte in je baarmoeder en meer kans op een optimale ligging van je baby
  • meer oxytocine- aanmaak. Nu én tijdens je bevalling ( oxytocine is hét bevallingshormoon)
  • meer oxytocine- receptoren in je lichaam, waardoor je lijf de aangemaakte oxytocine tijdens je bevalling effectiever kan gebruiken
  • verlaging van je stresssysteem
  • meer “thuis” raken in je lijf, waardoor je beter aanvoelt wat je nodig hebt.
  • verlichting van pijn en andere klachten

In mijn uitgebreide zwangerschapsmassage combineer ik massagetechnieken uit de ayurveda, Indiase massage, holistische massage en mijn ervaring als fysiotherapeut. Met verwarmde olie masseer ik je hele lichaam. Hiervoor neem ik heel uitgebreid de tijd. Ik voel onder mijn handen welke delen van je lichaam extra aandacht kunnen gebruiken. Een zwangerschapsmassage van mij is altijd maatwerk.

Leonie WInkel - HypnoBirthing-Noord-Nederland 1

Zwangerschapsmassage Groningen

Voor mijn uitgebreide zwangerschapsmassage kom je bij mij op de praktijk. Ik neem uitgebreid de tijd voor de intake en nazit. De afspraak duurt in totaal ongeveer 2 uren, waarvan 1,5 uur netto massage- tijd. Je hele lichaam wordt met verwarmde olie gemasseerd. Er is extra aandacht voor jouw zwangere lijf. Billen, bekken, voeten en buik komen daarom uitgebreid aan bod. We sluiten de massage af met wat lekkers te eten.

Tarieven

Een uitgebreide zwangerschapsmassage van 2 uren kost € 90,00

Plan een massage in
Heb je vragen? Stuur me een appje

Dit vind je vast ook interessant:

Bekijk de data van de zwangerschap groepscursus
Prive cursussen, lessen en consulten