In mijn cursussen wil ik jullie graag het beste van het beste geven. Sowieso omdat ik mij alleen wil verbinden aan dingen die écht goed zijn. Echt voedend, écht waar, écht helpend en met aandacht uitgezocht.
Dat geldt bijvoorbeeld voor de informatie die ik geef. Ik wil zeker weten dat deze klopt en up to date is. Dat houdt in dat ik mij regelmatig laat bijscholen, veel lees en veel navraag doe.
Ik probeer mij te verdiepen in wat jullie nodig hebben en waar jullie behoefte aan hebben.
Soms weet je als zwangere nog niet precies wat je nodig hebt of wat je nog moet weten en juist daarom kom je naar mij. Om daarin ontzorgd te worden. Ik ben namelijk helemaal thuis is de wereld van zwangerschap en bevallen. Ik verdiep mij in nieuwe onderzoeken, nieuwe technieken die de zwangere en barende vrouw kunnen ondersteunen en producten die voedend zijn. Juist doordat ik dit allemaal doe, hoef jij dit zelf niet meer uit te zoeken.
Bij mij ben je er dus van verzekerd dat je het beste van het beste krijgt. En dat uit de eerste hand. Natuurlijk kan ik niet overal expert in zijn. Maar daarvoor schakel ik anderen in. Net zoals jullie mij inschakelen.
Naast alle belangrijke informatie, technieken en tools, werk ik ook alleen met de allerbeste producten.
Zo voorzie ik jullie in de cursus van echt goede koffie en speciale Pukka Zwangerschapsthee. Deze thee ondersteunt de zwangerschap en bevat verschillende kruiden en plantenextracten die jouw zwangere lichaam ondersteunen. Daarnaast serveer ik gezonde, voedende snacks zoals >70% pure chocolade (bevat ijzer en antioxidanten) en meet ik dit af in precies de juiste porties. Ik serveer seizoensfruit en gedroogde dadels en abrikoos. Allemaal voor een goede ondersteuning van de zwangerschap. Daarnaast serveer ik lekkers als gezonde koekjes en cakejes.
Voor verschillende ontspanningsoefeningen en massagetechnieken gebruik ik doeken. Ook hierbij heb ik gedacht aan jullie behoefte en wensen. De doeken die ik gebruik zijn draagdoeken van het zachtste materiaal. Ze zijn draagkrachtig, fluweelzacht en ook nog eens prettig voor het oog en de portemonnee! Ze zijn daarna nog jarenlang als draagdoek te gebruiken, dus multifunctioneel. Ze zijn heel gebruiksvriendelijk en bij mij ook nog eens met korting aan te schaffen.
In mijn cursus leer ik jullie over het gebruik van essentiële oliën. Deze kunnen je heel goed ondersteunen tijdens de zwangerschap en bevalling. Essentiele oliën kunnen helpen bij misselijkheid, brandend maagzuur, slecht slapen en voor ontspanning. Ik gebruik alleen de allerbeste, gezondste, eerlijkste en duurzaamste oliën van Das Wilde.