Hoe ervaar ik Corona in mijn praktijk?

Luisteren naar de bevallingsverhalen van nieuwe mama’s en papa’s. Genieten van hun zorgzaamheid en aandacht die zij hebben voor hun kleintje. De open en soms kwetsbare gesprekken in de zwangerschapscursussen. De band die soms wordt opgebouwd tussen de cursisten onderling. Wat mis ik het in deze bizarre corona-tijd!

Zwanger en Corona

Nog meer dan ik elke dag al deed, besef ik mij hoeveel ik geniet van mijn werk en hoe fijn het is zo dicht bij mensen te mogen staan in zo’n belangrijke periode van hun leven. Wat houd ik van mijn werk.

En wat ben ik begaan met alle zwangeren die zich nu moeten gaan voorbereiden op een bevalling, anders dan hoe zij dat voor ogen hadden. Wat wil ik ze graag helpen in vertrouwen de aankomende bevalling tegemoet te gaan.

Je voorbereiden op jouw bevalling is nog steeds enorm belangrijk. Wat zeg ik, juist nú is dit heel erg belangrijk! Niet alleen is het belangrijk te weten wat je te wachten staat in de zin van wat er in je lijf gebeurt en hoe een bevalling in zijn werk gaat. Juist ook nu is het belangrijk te weten wat jouw opties zijn. Maar daarnaast… kunnen ontspannen , vertrouwen hebben, los kunnen laten, mee kunnen bewegen in onverwachte situaties zonder dat je je vertrouwen en regie verliest. Het is nu nog belangrijker dan het al was.

Hoe ervaar ik Corona in mijn praktijk?

Ik help je er graag bij. En daarom gaan mijn cursussen gewoon door. Ik vind dat ik óók in vitaal beroep heb. Maar jullie gezondheid en die van mijn medemens is voor mij enorm belangrijk. Daarom biedt ik mijn cursussen momenteel aan in een iets andere vorm:

De privé-cursus kan gewoon doorgaan, maar vindt momenteel plaats in de vorm van wandel- coaching, met gepaste afstand. Met uitgebreid e-book en begeleiding totaan je bevalling.

De groepscursus gaat ook nog steeds door. Via zoom. Nog steeds met de presentatie zichtbaar, met mede- cursisten, met de mogelijkheid tot het stellen van vragen, met appcontact tot aan de bevalling, met audiobestanden, video’s en uitgebreid e- book. Ook krijg je ten tijde van corona, de online zwangerschapscursus er gratis bij als naslagwerk. En dat alles ook nog tegen een speciaal tarief, zolang de corona maatregelen van kracht zijn.

De complete online zwangerschapscursus is ook los te boeken. Bestaande uit een uitgebreid e-book van 63 pagina’s met links naar audiobestanden, video’s en invultemplates. Te volgen vanuit jouw eigen huis, op een moment dat het jou uitkomt en in je eigen tempo. Én vanwege corona, zolang de corona- maatregelen van kracht zijn, te boeken voor een speciale prijs.

Allemaal zodat jij je, terwijl je zwanger bent ten tijde van corona, toch optimaal kunt voorbereiden op jouw bevalling.

Liefs Leonie